iPhone 3G si MMS

si daca tot vorbeam de gaurile lasate in urma de apple, niste baietzi destepti au inceput sa dezvolte aplicatii pt iPhone acolo unde compania mama nu a vrut sa se bage.

si este voba in primul rind de MMS (aplicatia iti permite sa trimiti dar nu sa si primesti MMS), forwarding de SMS si trimitere de SMS la mai multi deodata. sincer sa fiu nu am folosit niciodaa MMS pt ca niciunul din telefoanele mele nu avea optiunea asta. asa ca povestea nu ma da pe spate. dar treaba cu SMS poate fi folositoare.

si o alta poveste care ne da tircoale: iPhone cu 3G vine in iunie 2008. adik la aniversarea de un an a jucariei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Iphone,des s-a vrut a fi un telefon dotat, nu este asa cum ar fi vrut creatorii lui.Camera de 2mpx este deja trecuta as putea spune, avand in vedere ca sunt tel cu 5mpx.Si mai are si alte probleme, cum ari bateria,cand se strica, cica nu se poate repara… etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*