17 Comments

  1. La cat de multa tehnologie e in Romania, noi astia de suntem pe undeva pe sus, peste chinezi si restul … AdSense pentru mobil o sa fie ceva profitabil pentru noi, webmasteri, in aproximativ 10 ani.

  2. Cred ca la inceput vor fi clickuri mai valoroase avand in vedere ca nu toata lumea dispune de posibilitatile necesare de a naviga pe net pe mobil.Poate ati auzit si voi ca la adsense cu cativa ani in urma se prindeau si clikcuri de 45$.Nu cred ca vor mai fi asa, dar poate la inceput vom vedea 4-5$ pe un click … la adsense pentru telefon mobil ma refer

  3. Crezi gresit, Google a facut prostia asta acum cativa ani si se castigau cativa zeci de dolari pe zi, din greseli se invata, deci nu o sa mai faca asta.

  4. Da, dar adevarul este ca nu google directiona gresit 45$ pe un click, ci advertiseri, care nu stiau cum sa isi organizeze acolo sesiunile si plata pe click.

  5. Am avut prieteni care scoteau mii de dolari pe lună din reclamele de acum mulţi ani, o mie de dolari şi acum este o sumă, gândeşte-te ce era atunci. Am prieteni care inca scot cateva mii de dolari pe luna, cu toate ca google a scazut valoarea clickurilor.

  6. Da.aici ai dreptate.Dar eu ma referam la siteuri care nu au trafic de pe digg/reddit/shouwire etc.Eu ma referam la un site normal, cu ceva backlinkuri si continut si trafic de pe motoare de cautare

  7. Daca ai un site normal nu merita sa pui reclame, daca ai peste 100 vizitatori zilnic merita sa pui pentru ca sunt sanse mari ca 2-3 sa apese pe acele reclame. Pe piata reclamelor, e vorba de afisari mai mult … :)

1 Trackback / Pingback

  1. optiunile adSense | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*