AdSense pentru mobil

incercind sa-mi reconfigurez AdSense pt blog am observat ca exista o noua categorie de anunturi – cea pt mobil.

pina nu demult pe piata romaneasca existau doar AdSense pt cautare si pentru continut.

pt asta trebuie sa ai “pagina mobila compatibila” zice google.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. In Romania spune ca inca nu este disponibil.Mi se pare normal.
  Nu multi sunt cei care isi permit sa stea pe net pe telefon…

 2. La cat de multa tehnologie e in Romania, noi astia de suntem pe undeva pe sus, peste chinezi si restul … AdSense pentru mobil o sa fie ceva profitabil pentru noi, webmasteri, in aproximativ 10 ani.

 3. Cred ca la inceput vor fi clickuri mai valoroase avand in vedere ca nu toata lumea dispune de posibilitatile necesare de a naviga pe net pe mobil.Poate ati auzit si voi ca la adsense cu cativa ani in urma se prindeau si clikcuri de 45$.Nu cred ca vor mai fi asa, dar poate la inceput vom vedea 4-5$ pe un click … la adsense pentru telefon mobil ma refer

 4. Crezi gresit, Google a facut prostia asta acum cativa ani si se castigau cativa zeci de dolari pe zi, din greseli se invata, deci nu o sa mai faca asta.

 5. Da, dar adevarul este ca nu google directiona gresit 45$ pe un click, ci advertiseri, care nu stiau cum sa isi organizeze acolo sesiunile si plata pe click.

 6. Am avut prieteni care scoteau mii de dolari pe lună din reclamele de acum mulţi ani, o mie de dolari şi acum este o sumă, gândeşte-te ce era atunci. Am prieteni care inca scot cateva mii de dolari pe luna, cu toate ca google a scazut valoarea clickurilor.

 7. Da.aici ai dreptate.Dar eu ma referam la siteuri care nu au trafic de pe digg/reddit/shouwire etc.Eu ma referam la un site normal, cu ceva backlinkuri si continut si trafic de pe motoare de cautare

 8. Daca ai un site normal nu merita sa pui reclame, daca ai peste 100 vizitatori zilnic merita sa pui pentru ca sunt sanse mari ca 2-3 sa apese pe acele reclame. Pe piata reclamelor, e vorba de afisari mai mult … :)

1 Trackback / Pingback

 1. optiunile adSense | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*