Google Maps for iOS 6

Daca imaginile partiale de mai jos sunt reale, ele nu dovedesc decit ca Google lucreaza la o aplicatie Maps pentru iOS 6. Nu am nevoie de Street View, ci doar de hartile Google si de Directions.

Cit mai repede.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut, imi amintesc ca Google trimisese aplicatia spre AppStore si astepta acceptul celor de la Apple. Stirea de care iti zic e de undeva din septembrie, imediat dupa lansarea ios6. La mine pe iPhone4 cu iOS6, Maps imi intoarce pe dos harta , ca un efect mirror.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*