Microsoft Surface

Rar se intimpla, dar daca imi place ceva, laud chiar si Microsoft. Imi place cum arata jucaria asta, dar imi place si mai mult cum arata reclama pentru ea.

O reclama buna, care iese in evidenta pentru simplitate si eleganta.

Astept, cu nerabdare, sa pun mana pe un Surface. Sper ca sentimentele pozitive sa persiste.

Si o a doua reclama in care o dau in … dansuri. Asta e putin prea mult, deja.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Da, o sa fie misto tableta.
    Abia astept sa vad daca pot pune pe ea niste aplicatii ce nu ruleaza decat pe windows. Daca raspunsul va fi pozitiv … o cumpar.

  2. Foarte interesant… design compact …. pare si util… pacat ca o sa fie scumpa…. performante medii … si pun pariu ca o sa dea ecrane….roz…ca doar o sa aiba o incompatibilitate… cu ceva…hmm…cred ca mufa de usb…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*