iExpander pentru iPhone

Nu am simtit niciodata nevoia sa folosesc o husa care mareste bateria, asa ca o jucarie precum iExpander nu mi-ar fi de folos. Exista insa persoane care vor asa ceva.

iExpander iti da o baterie dubla, un slot microSD si un Flash mai puternic. Iar varianta pentru iPhone 5 are si un adaptor pentru mufa clasica de iPhone/iPod.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. si mor cand am nevoie de flash pentru un site, cu atat mai mult pe un site al unui posesor ios si mac osx

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*