Google isi ajuta partenerii cu un generator de comunicate de presa

Esti HTC, Samsung sau oricare alt SRL din China care vrea sa scoata device-uri cu Android si nu stii cum sa te prefaci ca esti mai bucuros ca Google a cumparat Motorola si ca iti vor da, in curind un sut?

Ei bine, Google iti face efortul de scriere a comunicatelor de presa mult mai usor. Citeva clicuri pe pagina asta si gata…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Întradevăr este penibil, dar sunt sigur că au discutat cu Samsung sau HTC înainte de cumpăra Motorola. Succesul Android se datorează unor astfel de companii și nu-și permiteau să facă ceva de capul lor fără să ceară acceptul partenerilor de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*