Launchpad rearanjat

OS X Lion vine cu Launchpad. Am observat ca noii useri de Mac il plac si il folosesc foarte des. Mai ales daca au ajuns la Mac pe calea iPhone sau iPad.

Eu prefer Alfred pentru tot ce inseamna lansare de aplicatii, gasire de documente si cautare pe Web.

Asta nu ma impiedica sa fac curatenie in Launchpad. Asa arata Launchpad-ul meu pe 15 august 2011. Poate ca te vei intreba de ce imi bat capul sa aranjez icoanele in foldere, daca tot nu folosesc Launchpad?

Well, asta mi-am zis si eu la inceput, dar tot aranjatul a durat citeva minute si acum am senzatia ca totul este mult mai ordonat, atunci cind vreau sa arat cuiva ce inseamna Mac.

Apropo, turul sistemului de operare este obligatoriu atunci cind ai de a face cu un nou user care vrea sa invete despre OS X.

Tu folosesti Launchpad? Cum si de ce?

ps: daca totusi ai nevoie de Launchpad, nu uita sa cauti pe net aplicatia “Launchpad Control”. Te ajuta sa ascunzi icoanele aplicatiilor de care nu ai nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. fiind un vechi user de applauncher nu mi se pare foarte comod launchpadul asha ca eu continui sa folosesc alfred.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*