iPod Touch primeste camera

Era si timpul. Si probabil ca de data asta, prototipul pe care au pus mana niste vietnamezi este chiar jucaria care va aparea pe piata. Mda, stiu ca am mai vazut iPod Touch cu camera si inainte.

Apropo, v-am spus ca ma mut in vietnam? Nu de alta, dar vietnamezii au pus mana pe iPhone 4G, pe noul MacBook si pe un iPod Touch inainte de lansarile oficiale. Imaginile de mai jos arata un prototip cu fara sistem de operare. iPod-ul are o camera marisoara pe spate si inca o gaura pentru un, probabil, senzor.

iPod Touch devine in sfarsit un device demn de luat in seama. Daca Apple te lasa sa folosesti camera si pentru filmat si pentru foto, inseamna ca iPhone trebuie sa vina cu ceva serios in plus.

In alta ordine de idei, iPhone OS 4.0 beta 4 aduce informatii interesante legate de viitorul iPhone. Acesta se pare ca va avea blitz pe LED. Mai mult decit atit, iPad-ul va avea si el camera cu flash.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. 1. Vre-un angajat de la apple vinde informatii vietnamezilor iar acestia se pun pe treaba numai de cat si scot cateva "replici fidele" al produselor ce urmeaza sa fie lansate oficial
    2. Astia au rude prin china ce lucreaza pe linia de asamblare a apple
    3. Steve Jobs nu mai are rabdare nici el sa se laude cu ce a mai scos si mai face pierdute cateva produse din cand in cand…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*