Apple si AT&T ofera Internet nelimitat pentru iPad – la secret

Stim cu totii ca AT&T a scos planul de Internet nelimitat din oferta iPad. Cu toate acestea cei care au cumparat iPad inainte de 7 iunie pot sa activeze totusi Internetul nelimitat urmind niste pasi propusi de catre Apple.

In ziua in care am primit iPad-ul 3G am fost intr-un Apple Store si am intrebat cum pot sa beneficiez totusi de Internetul 3G nelimitat. Un angajat Apple mi-a raspuns ca nu se mai poate. Azi, insa, am primit un email de la ei in care sunt detaliati pasii (vezi poza):

Pe scurt, Apple stie ca am comandat iPad-ul 3G inainte de 6 iunie asa ca ma calific inca pentru planul 3G Unlimited. Pentru a beneficia de el trebuie sa ma conectez la iTunes si sa activez device-ul. Apoi sa selectez planul de 25 dolari pentru 2GB (DataPro Plan). Dupa ce l-am activat trebuie sa sun la AT&T si, prin telefon, cineva imi va activa acel plan.

Acelasi email spune ca daca nu pun pe auto-renew planul tarifar nu voi mai putea sa beneficiez de el. Oferta de activare e valabila doar pina la 15 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*