Apple si AT&T ofera Internet nelimitat pentru iPad – la secret

Stim cu totii ca AT&T a scos planul de Internet nelimitat din oferta iPad. Cu toate acestea cei care au cumparat iPad inainte de 7 iunie pot sa activeze totusi Internetul nelimitat urmind niste pasi propusi de catre Apple.

In ziua in care am primit iPad-ul 3G am fost intr-un Apple Store si am intrebat cum pot sa beneficiez totusi de Internetul 3G nelimitat. Un angajat Apple mi-a raspuns ca nu se mai poate. Azi, insa, am primit un email de la ei in care sunt detaliati pasii (vezi poza):

Pe scurt, Apple stie ca am comandat iPad-ul 3G inainte de 6 iunie asa ca ma calific inca pentru planul 3G Unlimited. Pentru a beneficia de el trebuie sa ma conectez la iTunes si sa activez device-ul. Apoi sa selectez planul de 25 dolari pentru 2GB (DataPro Plan). Dupa ce l-am activat trebuie sa sun la AT&T si, prin telefon, cineva imi va activa acel plan.

Acelasi email spune ca daca nu pun pe auto-renew planul tarifar nu voi mai putea sa beneficiez de el. Oferta de activare e valabila doar pina la 15 iulie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*