gmail social network

ionut a dat iar lovitura. de data asta nume mari precum techcrunch sau googling google l-au citat cu ultima jucarie gasita de el.

gmail vine cu optiuni noi care il aduc mai aproape de facebook sau alte retele sociale.

Gmail’s code suggests that you’ll be able to delete the updates you don’t like, reply by email or post a comment. It’s not very clear what kind of updates you will receive, but they’re probably the latest important actions of your contacts from different Google services.

multi nu sunt incintati de povestea asta sau de integrarea picasa in gmail. pe mine, sincer nu ma deranjeaza atita timp cit flosesc gmail doar ca mediu de stocare pt emailuri. pt ca fac totul prin interfata outlook 2007.

apropo, spatiul gmail a sarit de 6 giga ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*