what’s open – vine pe telefonul tau

mai ales daca telefonul are pe el sistemul de operare android dezvoltat de google.

site-ul aduce – cu ajutorul google maps- o idee f mijto. vrei sa stii unde sunt prietenii tai la un moment dat (in ce bar, restaurant etc), vrei sa stii ce e deschis la ora 3 dimineata sau unde gasesti o bere rece in apropiere? totul e posibil.

btw, conteaza daca zic ca what’s open e dezvoltat de firma lu sergey brin, fondatorul google… deci succesul si …vizibilitatea ii este ca si garantata.

imi place politica lor de firma :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*