wordpress 2.3.2 download

nu sunt foarte multe schimbari si alea care au fost facute tin de baze de date si citeva bug-uri de securitate reparate.

daca nu ai ce face, poti sa faci un upgrade. daca esti multumit de wordpress asa cum e poti sa mai astepti citeva saptamani pina apare wordpress 2.4.

wordpress 2.3.2 poate fi d-loadat AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pefer sa mai astept. Singurul bug pe care l-am vazut era ca useri puteau vedea articolele scrise in avans…. zoso parca a patit-o !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*