Beatles pe iTunes? Asa, si?

Ce poate sa fie suficient de neinteresant pentru noi ca Apple sa nu faca o conferinta de presa, dar in acelasi timp, destul de important pentru ei ca sa puna un anunt despre iTunes pe prima pagina?

Sa zicem ca Beatles vine in sfarsit in iTunes? Asta se potriveste cu descrierea de mai sus, nu? Apple s-a batut mult cu casele de discuri ca sa puna mana pe colectia Beatles. Dar de ce e asta important pentru noi?

De ce sta asta pe prima pagina? Pentru ca Steve Jobs vrea asta. Ce alta poveste a stat pe prima pagina in istoria recenta? Dap, ai ghicit: Scrisoarea lui Jobs despre Flash!

update: dap, am avut dreptate: Beatles sunt acum in iTunes. Poti sa cumperi intregul Beatles Box Set cu 149 dolari.

reclama lunga cu Beatles in iTunes e mai jos

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut, eu cred ca este vorba de noul update de IOS, iar ceasul arata ora cand informatia va fi disponibila pe apple.com; in Romania o sa fie 17:00 pe data de 16 nov

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*