Gmail are un nou Inbox

Google reface o mare parte din felul in care arata Gmail. Noutatile sunt interesante, dar eu nu intru pe Gmail.com decit atunci cind nu am nici telefonul, nici computerul in preajma, adica cel mult o data la 2 luni.

Noul Inbox va fi implementat gradual si va ajunge si la tine in urmatoarele saptamani.

Mie mi-ar folosi, mai degraba o metoda care sa ma scape de tot spam-ul automat. Sa nu mai apara deloc si sa ma dezaboneze de la toate newsletterele. (sau se numesc newsletter-uri?)

Noutatile vin si pe iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*