Tim Cook despre produsele si viitorul Apple

Update: vezi la final clipul intreg sau alege doar fragmentele interesante.

Tim nu vorbeste despre detalii specifice, dar din ceea ce spune el poti sa intelegi care este trendul.

Primul clip este legat de faptul ca Apple nu are decit un singur model de iPhone si de ce nu vor sa faca un telefon cu ecran mai mare.

S-a tot discutat despre Market Share. Tim Cook nu pare sa fie influentat sau speriat prea tare de discutiile de pe piata.

Google Glass este interesant, dar nu pentru o audienta prea mare. Tim Cook crede in viitorul dispozitivelor purtate pe mana, mai mult decit pe fata sau cap.

Poate Apple sa fie mai deschis cu developerii? Oh, da! Si ei se gandesc la asta.

Update: avem si video intreg.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*