App Updates in iTunes 11.0.3

Nu stiam ca Updates Tab are si o interfata ascunsa. Atunci cind apesi pe icoana unei aplicatii care are update vezi un meniu asemanator cu cel de pe iPhone care iti arata ce este nou.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si in versiunea precedenta vedeai ce e nou cand dadeai click pe iconita fiecarei aplicatii. Marea noutate in 11.0.3 e insa ca in sfarsit face update la toate aplicatiile, inclusiv cele care au fost cumparate din iTunes din alta tara. De cand asteptam asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*