Gdrive la purtator

povestea cu Gdrive e veche: satiul oferit de Gmail a fost exploatat de aplicatii facute de unii sau altii si inainte pt storage online.

acum google vrea sa-l ofere oficial. si dupa bunele lui obiceiuri – gratis. ceea ce poate a devina interesnat este accesu la acel storage prin telefoanele mobile (dupa lansarea telefoanelor cu Android OS) si nu numai…

blogurile internationale de It si gadgets au scris de povestea cu GDrive dar nici unu nu a venit cu ideea mobilitatii. si pina la urma asta ne intereseaza mai mult decit spatiul in sine: sa fie “accesibil on the go” si de pe orice tip de device cu acces la net.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*