top 300 cei mai bogati romani

capital a lansat iar clasamentul. nu stiu insa de ce m-as uita la el? primii zece din lista oricum nu dispar. eventual fac schimb de locuri intre ei.

surprizele apar la ultimii din clasament. dar oare ei conteaza pina ajung macar pe un loc 100?

si inca o chestie: eu zic ca va fi interesant clasamentu de dupa alegeri. mai ales daca apare la citeva luni dupa alegeri. pina atunci DNA-ul sau alte “brate” ale legii au timp sa-i dea jos de pe scaun si sa le confiste averile celor care sunt oarecum mai sus in top si care au ajuns acolo pt ca au stiut pe cineva la momentu potrivit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Ce top e asta ? Cei mai corupti si hoti oameni din Romania ? Daca ii intrebi cum au ajuns la averea asta, incepand de la primul dolar, toti se incurca …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*