reclama pt bloguri la TV

am ajuns la momentul in care blogul e la fel de important pt o afacere ca si site-ul oficial sau poate chiar mai mult. pt ca e vorba de imagine.

citeam la orlando cum a crescut petocuri.ro in juma de an ca altii in 3. la cresterea lor a contribuit intr-o oarecare masura si faptul ca sunt pe tv. dar pt un blog obisnuit. unul care e in crestere, merita oare sa contractezi publicitate pt tv, outdoor sau in ziare? cit din cei care folosesc media traditioala iti vor veni pe blog?

evident costurile campaniei ar fi mult prea mari. daca ne gandim ca o campanie de 14 zile pe un site de calibrul trafic.ro costa peste 5000 RON, ca sa apari chiar si la o televiziune locala trebuie sa golesti bine buzunarele.

astept momentul in care vom vedea si in romania bloguri la tv. si nu numai in reclame ci si bloguri transformate in emisiuni TV cum e TMZ pe Fox TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*