iPhone 3G: incepe distractia cu next sim

din nou.

avem deja dovada video ca iPhone 3G poate fi deblocat cu folii gen Next Sim. simplu, fara software, dar pe bani.

o cartela de genul asta costa de la 35 la 120 dolari. nu ne ramane decit sa-l aduca Orange in Romania sau sa ne luam din italia, la 5-600 euro cite un iPhone 3G.

eu inca mai am Next-sim-ul de la iPhone clasic. sper sa se potriveasca si cu iPhone 3G.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Hello
  Pana la urma noul IPHONE se poate cumpara numai si numai impreuna cu un abonament nou, acolo in SUA?
  Nu se mai poate lua ca vechiul IPHONE din Apple Store ?

 2. Salut,

  Am reusit sa achizitionez si eu un Iphone 3G din Franta (Orange France Telecom)si acum ma intreb cum sa fac sa-l pot folosi si in Romania…
  Deocamdata vad ca nu a reusit nimeni sa-i dea de cap…si nici next sim nu functioneaza…
  Ai vreo idee???:(

  Merci

 3. @marius: nu, inca nu exista o varianta care lucreaza dovedit. si daca exista eu nu am vazut-o cu ochii mei. o sa scriu astazi despre asta ca sa inteleaga lumea mai bine cum sta treaba cu next sim si 3G.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*