saptamana iPhone in Romania

daca nu a numit-o nimeni, ii zic eu pe nume.

saptamana iPhone in Romania a inceput de luni si se va incheia odata cu vanzarea primei jucarii 3G de la apple in magazinele Orange din Romania.

vei fi la lansare? si tu poti sa fii reporter boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Eu zic ca o sa fie saptamana “guri cascate”

  Iphonu nu e pt oricine, si aici nu ma refer ca nu ar avea fata oricine ca toti avem aceleasi drepuri, insa modul de a fi uzat si nu se potriveste cu orice job in sensul de pastrare a telefonului de ex.: As fi curios cum iar sta unui ins care lucreaza in santier cu iphonu in mana oare cat lar tine? a si modul de touch screen, cine are degetele mari ce face? tre sa isi ia pixuletu cu el tot timpu daca se gaseste si sa fie compatibil :)))))

  P.s. am o nelamurire
  Cum potsa vad de pe iphon, video de pe un site anume, gen stiri sau chiar de pe blogul tau, ce trebuie sa fac?

 2. fabri din cate stiu nu poti vedea video, doar de pe youtube. Probabil browserul nu suporta video de pe alt site decat pe youtube.

  De abia astept sa se lanseze, sa vad cum se inghesuie romanii sa il ia :)

 3. pai si eu cred ca nu o safie pentru oricine iphone 3g deoarece azi 19 08 2008 laora 17:00 ijnca nu este anuntat pretul telefonului

 4. Au aparut preturile la accesorii ,mi se par chiar foarte bune, mai ales ca nu au parte de conversia de 1 la 1 dolar-euro :).Cred ca si in cazul telefonului o sa se mentina un pret bun ….sper.
  handsfre bluetoth 78 euro fata de 99 dolari SUA …..super

 5. Pretender… iphone nu are inca suport de flash lite si mai exact flash lite 3! de aceea “browserul nu suporta video de pe alt site decat pe youtube” cand va avea flash lite 3 iphone-ul veti avea parte si de clipuri de pe alte site-uri si tot felul de animatii! :P :) pana atunci va puteti ruga ca baietii de la Skyfire Labs sa porteze browser-ul lor si pe Iphone!

 6. @adrian boioglu: da am citit despre itransmografy in rubrica Totul despre Iphone, insa cand intru de pe iphone pe adresa respectiva nu merge, probabil e pe versiuni.

  Eu cand l-am activat pe ituns, mi-a dat sa dau upload la versiunea 2.0.1. vreo 245 mb parca, o fi asta cauza?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*