Sexul virtual face un pas inainte

Discuti cu cineva pe Skype sau FaceTime si vrei sa o faci sa se simta mai bine? Durex are ceva nou pentru tine.

“Fundawear” este o linie de lenjerie care are mici vibratoare incorporate si o aplicatie de iPhone. Apesi butoanele virtuale si partenera ta se simte atinsa… unde vrei tu.

Jucaria este deocamdata in stadiul de experiment, dar poti sa te inscri la un concurs pe pagina de Facebook a Durex si poti sa castigi un se complet.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*