Vodafone Romania da vina pe Apple

iPhone 4 se lanseaza la Vodafone in doar 3 zile. Ciudat este ca pina acum nu avem niciun pret de telefon sau de abonamentele la care terminalul va fi comercializat.

Reprezentantul Vodafone care se ocupa de partea de social-media a companiei, spune ca vina apartine Apple. Mai exact, Vodafone respecta intelegerea facuta cu fabricantul Apple.

Iata raspunsul Vodafone oferit la intrebarea adresata de mine pe Twitter:

Apple are obiceiul sa anunte preturile si abonamentele iPhone cu luni de zile inainte cind e vorba de carrieri oficial. Asa ca… Ii credem pe Vodafone Romania?

Da, discutam despre aceeasi companie care vinde iPhone 4 catre clientii business pe sub mana de citeva luni. Oare si asta tot Apple le-a impus?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Dupa cum am mai scris acum ceva vreme, am fost printre cei cativa care au beneficiat de iphone4 de la vodafone luat pe puncte…
    La un moment dat am primit frana de la vodafone la procurarea altor iphone-uri pe motiv ca au avut ceva neintelegeri cu apple si ca nu ar fi avut voie sa le distribuie inca.
    Dar, totusi, ieri am mai primit inca 2 si se pare ca vanzarea se reia, dar la un pret ceva mai mare decat in prima transa ceva peste 500 de euro cel de 16gb fatza de 370 cat a fost cel de 32gb in prima tura. Oricum, sunt neverlocked, fata de cele de la orange. Am mai auzit totusi ca si cosmote va incepe sa vanda iphone4 oficial tot de pe 17 decembrie, la fel ca si anuntul oficial de la vodafone.

  2. Da, este adevarat. si cosmote va aduce iphone, la abonamente “speciale” gen Adventurer, Explorer etc. I-am ajutat pe baietii de la un shop sa dea testul de iphone, ca sa primeasca certificatul de reseller autorizat :)) niste intrebari de te durea mintea: ” ecranul retina se numeste asa deoarece imita culorile retinei umane” (asta era o varianta de raspuns) m-a pufnit rasul…dar ma rog. Afisul mare cu “iphone4 – in curand” a fost deja afisat in vitrina. Ofertele vin dupa 15 sigur. Sunt tare curios :)

  3. Aia cu clientii pe sub mana au recunoscut angajati de la relatii cu clientii in trecut (am avut o discutie si as putea mentiona si cu cine daca vrea cineva sa ancheteze) ca da au dat la directorii de corporatii sa se testeze.

    Pretul cu siguranta va fi dictat e Apple la toti cei trei operatori (si ma gandesc ca atat Cosmote , Vodafone cat si Orange vor face diferente prin valoarea abonamentului nu prin costul efectiv al aparatului iphone4 )

  4. Faza cu preturile care inca sunt secrete este pentru pur si simplu motiv ca, concurenta (Cosmote sa nu dea preturi mai mici pe urma). Sau vice versa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*