Pebble – Ceasul perfect pentru Smartphone-ul tau?

Pebble merge si cu iPhone si cu terminale Android. Poti sa-l precomanzi acum, cu doar 115 dolari pe Kickstarter.

Singurul detaliu care imi suna ciudat este display-ul e-paper. Asta inseamna ca nu genereaza lumina, adica merge bine cit ai o sursa de lumina in jur. Dar daca vrei sa vezi cit e ceasul pe timp de noapte?

Later Edit: producatorul spune ca ecranul va fi backlit.

Eu am mai avut un ceas “smart” care se conecta la net printr-o retea de telefonie din america si primea mesaje. Nu l-am mai folosit pentru ca era prea butucanos. Pebble arata mai bine la capitolul asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ciudat ca au reusit sa-l faca e-paper si backlit. Din cate stiu nu se poate, de aceea B&N vor scoate in curand Nook frontlit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*