florin grozea invata

in sfarsit forin de la hi-q invata utilitatea blogului prorpiu si personal. il urmaresc cu placere de fiecare data si pina acum nu prea am vazut ceva care sa dovedeasca ideea ca e un blog de artist. textele si chiar filmuletzele nu faceau asta asa cum trebuia.

imi aduc aminte ca i-am zis odata intr-un comentariu sa puna filme de la inregistrari si de la videoclipuri. asta as vreau eu sa vad de la el.

de data asta, live bloggingul de la filmarea ultimului videoclip hi-q mi-a placut. asta trebuie sa contina blogu in cauza. keep up the good work florin ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Artistul Florin Grozea este mai mult decat “de la Hi-Q” si asta sper ca se vede din “jurnalul meu on-line”. Asta e motivul pentru care scriu si despre tehnologie, muzica de afara, site-uri pentru promovarea muzicii, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*