muzici

m-a lepshuit shoricika. desi nu am intels daca e vb de melodii preferate in momentu asta sau… in general, ii dau si eu o lista de 5 (trupele  de mai jos imi plac in general. si nu am numai o piesa favorita de la fiecare asa ca am ales ceva..sa fie)

1. evanescence – weight of teh world (imi plac f multe piese ale trupei si nush ce sa aleg. dar am ales ce mi-a venit pe moment)

2. ionut ungureanu – time

3. metallica – nothing else matters

4. aha – forever not yours

5. sentenced sau amorphis… (i-am redescoperit dupa citiva ani buni)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*