Ultimul concurs al anului: “Damian Filigree: The book of Thoth”

Daca nu vrei sa te plictisesti de revelion, iti mai dau o ocazie sa castigi o aplicatie pentru iPhone.

De data asta avem povestea unui jefuitor de morminte si cautator de comori – Damian Filigree. El reuseste sa intre in camerele secrete ale unei piramide. Rolul tau este sa-l ajuti sa capete puteri miraculoase si sa treca de capcane rezolvind puzzle-uri.

The book of Thoth poate fi gasita in AppStore, dar 5 cititori boio.ro pot sa se bucure de ea gratis la sfarsit de 2010.

Tot ce trebuie sa faci este sa revendici unul dintre codurile de mai jos. Ia numai ce iti trebuie si apoi lasa doua vorbe in comentarii pentru ca si alti cititori boio.ro sa stie ce a fost deja revendicat.

J9WNLW6PENKP

633FM39KJ4YM

T79JEW3RXFKM

JKWHAMAXFF3T

MH37LEY7X6XM

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. MH37LEY7X6XM – am reusit sa-l iau eu….cam mare batai a fost pe ele…la nici 2 minute de la postare , mai ramasese valid doar ultimul :)
    Multumesc pt cadou . Un an nou fericit si la MULTI ANI tie si cititorilor tai

  2. Scuze, nu știu sa revendic coduri, dar am cumpărat aplicatia. La mulți ani, învăț mult citind blogul tau (dar nu suficient, ca sa revendic codurile, nu?! :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*