finala eurovision – unde e butonu?

tevere punct ro anunta pe prima pagina ca are in exclusivitate videoclipurile pieselor din finala eurovision. mda, ei si you tube si alti citiva…

daca intri pe frumoasa pagina cu videoclipuri si faci greseala sa apesi pe unu dintre ele incepe sa-ti suna muzica de te dispera. poti sa cauti butonu de volum ca sa dai mai incet ca nu-l gasesti neam… deh.. la un site de mii de para ce le trebuie si butoane.

sa mai zic ca filmuletzele se intrerup deranjant de mult cind le pui in play?

si au mai si pus niste poze mici care seamana  capturi video. se misca repede baietzii. coincidenta sau nu, la 30 de minute de la postarea acestui articol pozele sunt afisate in flash. dar tot mici sunt. le era frica sa nu fure lumea sau promovarea trupelor in media nu conteaza atit de mult?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*