echipa de monitorizare

am primit doua mailuri azi. unul era generat de wordpress altu era scris de o persoana din… strainatate. doar asa pot fi explicate greselile de limba romana oarecum copilaresti din el. atit gmail cit si outlook le-au tratat ca spam.

ambele veneau de la "echipa de monitorizare". incerc sa nu fiu rau ci doar sa dau un sfat.

ideea cu blogu care monitorizeaza e buna dar lipseste cu desavirsire. eu sincer sa fiu nu i-am inteles rolul sau scopul. dar poate cineva imi explica mai bine.

daca vrei sa monitorizezi un numar de bloguri trebuie sa expui mai intai motivele si criteriile. asta exista intr-un fel dar se contrazice bine de tot cu posturile care au urmat. apoi.. tre sa ai o finalitate. o monitorizare se face pe un termen limitat. daca vrei sa faci asta pe termen nelimitat esti binevenit dar nu se mai cheama monitorizare ci …nush… linkurire, bagare in seama, agregare de feed, poate…

acu, sincer articolele sunt fara cap si fara coada.

ma opresc aici ca sa nu intru si in nereguli legate de punctuatie, topica, permalinks si titluri samd.

luati si voi exemplu de la cristi manafu. tot ce face el iese bine. chiar daca efortul investit pare a fi minim.

later edit: la mai putin de 24 ore baietzii au sters blogu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*