bancuri pe blog si pe strada

de ce simt unii nevoia sa umple blogu cu cite un banc? iti aduci cititori mai multi? e bancu atit de bun incit sa merite sa fie publicat pe mai mult de o pagina oarecare de bancuri? te avantajeaza daca cititoru iti pune un smiley sau iti da un haha la comentarii?

si daca tot a venit vorba de bancuri, ieri in key west, florida am vazut cea mai tare “meserie” (u stiu cum altfel as putea sa-i spun…): un individ cu plete avea scris pe un poster mare de carton presat: “dirty jokes for $1. I need a beer”.

lumea se oprea (paradoxal, mai mult femeile…) ii dadeau omului un dolari si isi asteptau gluma. am ascultat vo doua. ambele seci, dirty da mijto. nu le reproduc aici…

ma gandesc ca la talentu lui si la curiozitatea americanului de rind omu a plecat acasa dupa juma de zi cu cel putin 50 dolari in buzunar. ceea ce e un salariu decent…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*