iPod Touch

desi scriu de luni de zile despre iPhone si am dat si multe sfaturi legate de iPod Touch azi a fost prima data cind am tinut o astfel de jucarie in mina. l-am mai vazut pe la altii dar pina acum nu am intrat in setari, nu m-am uitat prin meniu etc…

prima parere: e f subtire. mult mai subtire decit un iPhone. nush daca mi-ar placea sa am un iPhone asa de subtire. parea oarecum de jucarie. stiu ca ii lipsesc o gramada de chestii, inclusiv camera asa ca nu as da banii pe el.

bine, nu mai zic ca proprietaru avea pe el o folie care arata ca naiba, nu-l jailbreak-uise si incerca sa intre pe mail din safari. si mai folosea si hotmail…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*