Fanica si asaltul microbilor

Sunt putine carti romanesti in AppStore si cu atit mai mult, sunt putine carti educative pentru copii. Exemplul de astazi este doar unul care trebuie bagat in seama.

Fanica si asaltul microbilor” costa 4,49 euro in mod obisnuit, dar in acest weekend este gratis. Aplicatia este facuta pentru a transforma igiena persoana intr-o joaca de copii. Chiar daca nu ai (acum) copii, sunt convins ca poti face aceasta aplicatie cadou cuiva drag.

fanica.png

Nu este nevoie sa mai spun ca aplicatia a fost creata de developeri romani, asa ca daca nu ai prins promotia, poti sa te bucuri de ea si dupa ce nu mai este gratuita pentru ca isi merita banii si ii vei sustine in acest fel pe developeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*