Orange Romania ne pregateste de iPhone 4

Deocamdata cu un sondaj in care vrea sa stie cita lume e interesata de iPhone. Facem si noi un sondaj: iti iei? de care si la ce abonament?

[merci Cris tian pt tip]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. eu?! nu cumpar de la Orange un iPhone, ori e la 99euro si are abonament de 2 ani cu 5 mil/luna ORI cu vreo 600-700de euro la liber. Mai bine vin in state si-mi iau. Ati vazut cat costa un iPhone 3GS la eMag? prost sa fii sa dai banii aia…

 2. da,imi cumpar iphone 4 dar NU cu abonament la orange sau codat in reteaua lor!

 3. eu mi-as lua, dar nu de la Orange :) vreau unul neblocat fiindca m-am saturat de 3g-ul actual luat de la ei. fara abonament nu-l vinde apple? Daca da, se stie cumva la ce pret ?

 4. @bogdan, eu mi-am luat 3gs de 32gb cu 1800 lei prin prelungire de abonament flexibil in valoare de 7 euro. deci practic 1800lei un 3gs de 32gb, sa-mi spui tu la ce bisnitar care aduce din tot felu de tari fara garantie de pe okazii mai gasesti asa ieftin :)). Cat despre eMag au aceleasi preturi precum alte magazine online poate chiar mai bune vezi quickmobile.ro, era si dm cu preturi exorbitante da le-au pus la promotii la acelasi pret cu eMag. Oricum la cum creste dolarul, sa aduci din state incepe incetisor sa fie mai putin atractiv iar preturile din europa sunt destul de echilibrate cu usoara tendinta de crestere spre estul europei(apcom ungaria are preturi mai mari decat apcom romania). Eu raman pe ale noastre.

 5. eu as vrea sa imi iau dar in regim de upgrade (inca nu stiu daca e posibil)
  am 3gs 32gb de aproape un an de zile luat tot de la orange cu abonament 19euro

  ps
  iphone 3gs 16GB este la 99euro cu abonament 19euro/luna

  o fi la orange oameni rai dar nici chiar asa

 6. Eu o sa il cumpar.Ce nu imi place de cei de la orange ca nu au pretul care zic ei de 99 euro doar daca iei abonamentul cu optiunea my smartphone care costa 9 euro.Daca nu vrei optiunea pretul sare la 389 euro cu abonament de 19 euro.Ciudat si nu mi se pare corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*