Final Cut Pro X

Pare sa fie un fel de iMovie Pro. Asta pentru ca interfata clasica de Final Cut Pro a fost inlocuita cu ceva ce aduce (atit la culoare, cit si la design) cu aplicatie de editare video prezenta pe orice Mac.

not that there’s anything wrong with that…

Final Cut Pro X vine in iunie 2011 la numai 299 dolari. Oare asta inseamna ca primim Final Cut Express la vo 50 dolari?

Prezentarea Apple de la NAB 2011 e mai jos. (Chiar imi e dor de Las Vegas)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Pai asta inseamna editare video profesionala la indemana oricui… Daca are o interfata prietenoasa precum iMovie…etunci e perfect :))) Acum sa vedem si cum o sa se miste pe macuri.

  2. Sincer sa fiu, pe mine ma sperie putin stergerea barierei dintre ordinay users si pro users. Cum ma sperie tranzitia Mac OS X catre iOS odata cu Lion.

  3. dupa ce am vazut al doilea clip si m-am intors la editat in FCP-ul curent parca am trecut pe un soft care nu’l mai vazusem aja de invechit precum pare acum… :))

  4. Adi, si mie imi place mult iOS dar nu ma pot obisnui deloc sa lucrez pe trackpad care din cate am inteles va fi un element principal in Lion. Dar sunt foarte curios, sincer sa fiu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*