internet mobil in romania

cautam in seara asta o solutie de internet mobil in romania. am nevoie sa am internet pe laptop sau pe iPhone, de viteza buna (nu neaparat f buna) si un pret care sa nu depaseasca totusi 30-40 euro pe luna.

evident ca primul gand a fost sa intru pe site-ul vodafone pentru ca am abonament serviciile lor telefonice de mai bine de 7 ani. nu am gasit nimik interesant. apoi merg la orange. am auzit lucruri bune despre ei asa ca zic sa incerc.

gasesc o oferta cu nush ce unlimited internet pe card 3g. bun asa. exact ce vroiam. cind citesc insa oferta lor mai in amanunt imi dau seama ca Orange Romania Minte! parca stiam ca reclama mincinoasa se pedepseste si la noi…

ei imi dau internet nelimitat cu o limita de nush citi giga pe luna. pai atunci de ce ii mai ziceti unlimited? sau se refereau cumva la preturi. ele sunt nelimitate…

la zapp pe site m-am pierdut. e asa de varza site-ul ala ca nu am inteles ce aveam nevoie.

alte soutii mai aveti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. eu folosesc wap de la orange, sunt din iasi, la noi in moldova e mai mult orange, am si credit de vanzare la 2,5 ROn euro :)), merge bine mai ales daca ai un telefon cu 3G prinde viteze mari :D si costa 3,5 EURO pe luna, parca e 1gb traficul “nelimitat”. oricum daca am credit pe orange stau la ei, cand nu o sa mai fie poate ma dau la vodafone ca in Tara Romaneasca e numai vodafone la noi in Moldova e mai mult orange :(.

  2. Wap-ul prin 3g merge destul de bine pe pc. Limita e de 500mb pe abonament asa ca aveti grija, ca orange nu va spune cand se termina cei 500mb, pe pre-pay e cel mai bine, nu e limita de download. Mie cu EDGE imi merge cu 15kB. Btw, ai un proxy care nu-ti permite sa intrii pe messenger, sa verifici mail-ul, si download de maxim 10mb – traim in romania

  3. Nu iti place oferta de la vodafone? Cu 18 Euro (TVA inclus) ai internet nelimitat la 1Mb(128 Kb/s) download si “timp” de 2Gb/luna 3,6Mb(~450Kb/s)? Mie mi se pare super ok… numai ca inca este mutl… dar dintre toate ofertele, asta del a vodafone suna cel mai bine… ;) So… parerea mea: GO FOR IT!

  4. …btw… desigur exista si varinata nelimitata pe bune… adica 1Mb(128Kb/s) oriunde, oricand… cel putin asa am inteles eu… pe site scrie ca ai limita pt viteza la trafic de1 gb pe luna dupa care viteza scade la 128 Kb/s… adica? Documenteaza-te.. asta costa 10.8Euro.

  5. @dj dj: eu prin internet nelimitat inteleg sa-l folosesc cit vreau. mai ales ca e la pretu la care e.

    vodafone da internet nelimitat in LIMITA a 1 gb pe luna. e reclama mincinoasa

  6. …pai… pai… parafrazez acum: “pac-pac” ;)) Gandeste-te ca ai internet nelimitat de 128Kb/s :)) si in plus, pentru primii 2 Gb de date/luna ai gratuit (subinteles ;))) viteza de ~450Kb/s… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*