WTF of the day – cladirea portului din Antwerp, Belgia

ce-i drept … era prea banal sa ii faca 5 etaje, drept in sus si sa o transforme in turn, asa ca arhitectul a ales sa prefaca intr-o farfurie zburatoare. pozele spun totul.

distractia va fi gata in 2013, daca nu cade in timp ce o construiesc baietii. la final, va gazdui birouri, sali de conferinte, restaurante si, probabil, un loc de aterizare pentru farfuriile zburatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mie mi se pare ca seamana cu un vapor si se construiesc foarte multe cladiri ciudate in ultima vreme. Nu cred ca o sa cada, cel putin nu prea curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*