Ce inseamna lansarea iPhone 4 la Verizon, pentru tine?

Raspunsul pe scurt: Nimic interesant.

Verizon – al doilea mare carrier din USA – a anuntat o conferinta de presa pentru 1.11.11 la ora 11 (adica pe 11 ianuarie). Toata lumea si-un vecin zice ca ei lanseaza iPhone 4. Evenimentul este asteptat de cealalta parte a Americii, care nu foloseste ATT, sau careia i s-a acrit de problemele cu reteaua.

Eu am fost si in Florida si in San Francisco sau LA si nu am simtit probleme cu ATT, dar asta e alta poveste. In acelasi timp, am dat la ATT Suport de oameni pregatiti si dornici sa te ajute. Sunt curios daca Verizon va avea asta si mai ales daca, odata cu valul de noi useri, reteaua lor va fi la fel de stralucitoare.

Faptul ca iPhone 4 vine la Verizon nu inseamna nimic pentru Romania. Da, Apple va avea in sfarsit un device compatibil cu CDMA (adica nu GSM), dar a mai auzit cineva de Zapp si de reteaua lor CDMA? Nu sunt convins ca un astfel de iPhone este compatibil cu WCDMA-ul de la Digi. Si chiar si asa, crezi ca te va tenta?

Pe de alta parte, Apple nu a anuntat nimic despre o conferinta de presa. Asta poate insemna si faptul ca Verizon anunta iPhone 4 CDMA si Apple sta pe margine si observa. In fond, e doar o alta retea, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Mulți zic ca va fixui buguri gen antenna issue si ca va conține ori un cpu mai bun dpdv GHz sau chiar unul dual core.deci va conta si pentru romani

  2. mie imi place data si ora conferintei; in schimb, se mai zicea ca acel presupus iPhone 5 s-ar putea sa fie iPhone-ul 4 de la Verizon

  3. WCDMA înseamnă UMTS (adică ce înțelegem noi prin 3G). Toți operatorii din România au WCDMA. Dar asta nu are nicio relevanță, pentru că nu are nicio legătură cu CDMA-ul.

  4. @boioglu Sigur noul iPhone 4 nu va fi compatibil și cu GSM/UMTS? Oricum ar fi, va fi compatibil cu Zapp cel puțin, care mai există și are acoperire destul de bună.

  5. urmeaza sami iau un iphone 4 care la operator scrie verizon 11.2 iar in loc de imei scrie meid…baiatu zice ca la luat de la orange si merge orice sim e posibil sa vand domo telefoane neverlock de la verizon??

  6. @George: Nu e luat de la Orange. Telefoanele de la Orange nu sunt vandute in retea CDMA – Verizon.

    Exista insa telefoane neverlocked de la Verizon care merg si in retele GSM. Testeaza-l inainte sa cumperi.

1 Trackback / Pingback

  1. Live blogging: Conferinta de presa Verizon | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*