Experiment: Ce aplicatii ai cumpara din nou?

Ben Brooks vine cu o idee interesanta: daca ar fi sa o iei de la zero cu aplicatiile de pe Mac, ce ai cumpara mai intai?

Lista mea este:

1. TextExpander, NetNewsWire, Dropbox, Ecto

2. SuperDuper!, Twitter, nvALT, BetterTouchTool

Stiu ca sunt si aplicatii care nu costa nimic, dar ma ajuta atit de mult, incit le-as cumpara si daca nu ar fi gratuite.

Tu ce ai cumpara din nou daca ai lua totul de la zero pe computer?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Lista mea e: TotalFinder, TaskPaper, Flux, FastScripts, iFreeMem, Dropbox, Last.fm, ReduxEncoder, Movist, FaceTime, MenuMeters, Growl.

1 Trackback / Pingback

  1. What would you buy first? — The Brooks Review

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*