europeni imbatati cu apa rece pt iPhone

un artcolas publicat de un celebru necunoscut site european a inceput sa dea sperante si sa imbete oamenii cu apa rece.

Practica Apple de a restrictiona accesul telefonului sau mobil iPhone la anumiti operatori de telefonie ar putea fi considerata incorecta si, ca urmare, consumatorii nu sunt obligati sa respecte restrictiile, avand tot dreptul sa deblocheze propriul aparat, potrivit comisarului UE pentru protectia consumatorului.

haideti sa nu fim copii. asta se face deja in franta si in germania. apple da si telefoane la liber. si le va da la liber in toata europa. dar le va vinde cu 899 euro. e perfect legal!  pentru ca e produsul lor si nimeni nu le poate impune sa le vanda mai ieftin.

la ce te ajuta asta?

de aici si pina la a afirma ca daca iti deblochezi singur telefonul poti sa scapi nepedepsit e la fel , un mare adevar incomplet.

in state, si oriunde esti pedepsit de lege daca iti modifici telefonul. dar cu o solutie de deblocare pt iPhone – Next Sim nu iti modifici telefonul ci sim-ul. deci nu incalci cu nimik legea. de orinde ar fi ea.

ok, vor zice unii “dar incalci legea daca iti deblochezi iPhone cu anysim” (solutia software care mergea cu versiunea de firmware 1.1.1). NIMIK mai gresit! incalci legea numai daca faci asta si dupa aia vinzi telefonul. deci daca ai un profit. daca il tii acasa pentru tine nu te ia nimeni la intrebari.

e ca si cu windows-ul. daca il ai pe pc-ul de acasa nu patesti nimik. daca insa pe acelasi pc faci si contabilitatea pt o firma sau il folosesti cuva pt firma si esti controlat la licenta ai patit-o….

hai sa nu mai credem in stiri scrise pe genunchi sau traduse prost si nici in declaratii rupte din context, dar la moda, date de personaje care vor sa fie vizibile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*