linkuri aplicatii crackuite pentru iPhone

primesc in fiecare zi cel putin 5 cereri sa public linkuri. in ultima vreme am inceput sa primesc pe mail linkuri ca sa le dau mai departe. si chiar aplicatii in format .ipa

daca nu ati inteles inca, metoda cea mai usoara de a gasi aplicatii crackuite pentru iPhone este google. torrentele fac si ele traba buna. daca ai incredere.

motivele sunt simple:

1. google is your best friend

2. si de asta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Apropo de articolul tau am vazut ca le-a inchis pagina de pe sendspace…
    Referitor la EDGE… Nu stiam ca e pe bani… ori eu daca lucrez la stat… tot statu saracu plateste…
    Si in Cismigiu unde ziceau ei ca e wifi mie imi aparea conectat pe edge… ??

  2. sa inteleg ca edge e oferit de cei de la orange unde am eu contract asa fara sa ma intrebe si la sfarsitul lunii intra nota de plata… ??

  3. horace:

    Da..cam asta e ideea. Poti sa intri cand vrei si la sfarsitul lunii vei plati cat “trafic” ai consumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*