blog pt brietenu ahmad

sau cum se cheama baiatu din orientul apropiat si mjlociu care vrea sa scrie.

blogger a lansat 3 noi limbi: araba, ebraica si persana. astia nu erau baietii aia care erau dusi la inchisoare daca scriau pe blog?

si tot de la google mai avem una: de azi poti sa vezi slide-urile din google presentation in google reader. nu ca te-ar ajuta la ceva sau ca sunt prea multi bloggeri care apeleaza la metoda asta. dar e bine sa stim ca exista…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*