eroarea iPhone ma indeamna sa fac downgrade

… de iTunes. sau poate ca apple a uitat sa mai updateze mesajele de eroare de pe AppStore. nu de alta, dar nu mai am iTunes 7 de muult. iar acum avem deja iTunes 8.0.1.

poza spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

  1. despre decodarea soft iphone 3G care ce stie, mi am cumparat turbosim la el dar nu functioneaza cum trebuie

  2. ciudata eroare…n-am primit o asemenea eroare pana acum si recunosc ca am 2.1 de a doua zi de cand a aparut jailbreak…. poate din cauza ca ai updatat la itunes 8.1 eu am ramas tot la 8.0 pt ca nu mi-a fost prea clar ce aduce nou 8.1…..

  3. Am de 7 saptamani 2.0.1 si nu mi-a facut figuri, deci pana la introducerea unor feature-uri noi e putin probabil sa fac upgrade.

  4. boio, am o intrebare .. mi`am luat iphone 16gb si ma`m pus sa`mi pun nishte muzica cu itunes.. si mi`a aparut ceva de update.. am dat am asteptat am vazut ca telefonu` o ia razna in sensu`.. ca mi`a parea doar marul`.. ca si cum acuma la`m deschis.. si dupa ce sa terminat update`u cred.. nu ma mai lasa decat apelul de urgenta.. ce ma fac.. ca`m dat o gramada de bani pe el.. si inebunesc :) raspunde`mi te rog.. cat poti de repede.. ca, chiar nu stiu ce sa fac..

  5. @nicoara: telefonul este deblocat pt a merge pe alta retea sau jailbreakuit ca sa instalezi alte aplicatii? daca nu, doar ii dai update pina la final si el va merge in continuare pe orange. daca nu intra in retea imediat, mergi cu el la orange si ei rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*