17 Comments

  1. ciudata eroare…n-am primit o asemenea eroare pana acum si recunosc ca am 2.1 de a doua zi de cand a aparut jailbreak…. poate din cauza ca ai updatat la itunes 8.1 eu am ramas tot la 8.0 pt ca nu mi-a fost prea clar ce aduce nou 8.1…..

  2. Am de 7 saptamani 2.0.1 si nu mi-a facut figuri, deci pana la introducerea unor feature-uri noi e putin probabil sa fac upgrade.

  3. boio, am o intrebare .. mi`am luat iphone 16gb si ma`m pus sa`mi pun nishte muzica cu itunes.. si mi`a aparut ceva de update.. am dat am asteptat am vazut ca telefonu` o ia razna in sensu`.. ca mi`a parea doar marul`.. ca si cum acuma la`m deschis.. si dupa ce sa terminat update`u cred.. nu ma mai lasa decat apelul de urgenta.. ce ma fac.. ca`m dat o gramada de bani pe el.. si inebunesc :) raspunde`mi te rog.. cat poti de repede.. ca, chiar nu stiu ce sa fac..

  4. @nicoara: telefonul este deblocat pt a merge pe alta retea sau jailbreakuit ca sa instalezi alte aplicatii? daca nu, doar ii dai update pina la final si el va merge in continuare pe orange. daca nu intra in retea imediat, mergi cu el la orange si ei rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*