macBook Pr0n

iFixit le-au desfacut in bucati si … surpriza! au descoperit ca au surburi, hdd, ram, unitate optica, procesor si toate cele care compun un laptop. 

iar a doua surpriza: macBook pro este mai mare decit macBook. cine ar fi crezut…

apasa pe poza sa vezi un macBook pro la pielea goala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Am un Iphone 3G de la Orange. Nu am avut installer, insa prin amabilitatea unui om de bine, acum am si Installer si Cyndia.
  Am un card bun cu care vreau sa cumpar aplicatii. Nu pot insa sa imi fac un cont pe apple store. Cum sa fac sa pot si eu sa le dau niste bani, pentru ca … chiar vreau.

  Am reusit in sfarsit sa imi fac un cont cu parola, insa nu pot anexa un card, pentru ca… in Romania nu sunt suportate.
  Cum sa fac….sa fiu si eu ala…care da totusi banutii.

  Sper sa primesc vreun sut…inspre o directie macar.

  Multumesc pentru ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*