bune si rele cu iPhone firmware 2.2

primele probleme nu au intirziat sa apara. ceea ce ne da un indiciu ca apple ar putea sa lanseze 2.3 mai repede decit credeam. si nu pentru a aduce functii noi ci pentru a le repara pe cele din 2.2

probleme, deocamdata izolate includ:

Third-party Applications broken

“Could not Connect to Internet”

“SIM card not inserted” or PIN lock

Kilometers instead of miles in Google Maps

Problems deleting email

App Store extremely slow

de partea cealalta sunt update-urile de securitate aduse de noua firmware. iti aduci aminte probabil de faptul ca telefonul, chiar daca era blocat afisa SMS-urile primite sau daca apasai de 2 ori home button puteai sa intri in Contacts. Apple a rezolvat toate aceste bug-uri si a reusit sa imbunatateasca si alte probleme care puteau sa ofere informatii personale celui care punea mana pe telefonul tau.


8 Comments

 1. Par totusi prob destul de serioase. In mom in care va fi lansat quickpwn pt 2.2 tu ce vei face? Vei ramane la 2.1 sau vei trece la 2.2? Chiar sunt curious sa-ti aflu parerea.

 2. @hiro: pina atunci se va stii cu siguranta daca problemele sunt izolate sau nu.

  2.1 este suficient de stabil si lipsa street view nu ma deranjeaza in mod deosebit. cel mai probabil voi astepta update-uri pentru aplicatiile din cydia pe care le folosesc si apoi trec la 2.2.

 3. Cred ca are dreptate , daca totul merge bine in 2.1 de ce sa imi complic viata si sa trec pe 2.2…..poat sa astept bug fix in 2.3, si trec atunci.
  Parearea conteaza, dar mai importanta daca este necesar acum.
  Ricanu

 4. de cind am facut update la 2.1 (cam atunci m-am mutat si din tara, am platit la orange sa-mi deblocheze telefonul ) si nu mai pot vedea din rss (de google) trailerele de pe apple.com

 5. salut. eu am bagat 2.2, dar dupa 2 zile am un bug f. enervant care il aveam si la 2.1

  dupa fiecare sync sau restart springboard, toate iconurile de pe springboard se amesteca. daca dau in settings/general/reset/reset homescreen layout, acelasi rezultat, se amesteca din nou toate

  ce pot face pt a fixa acest bug?

  ms anticipat

 6. help!!!!!!! am facut update la iphone 2g de la 1.1.4 la 2.2.
  Am reusit sa-l deblochez cu quickpwn + jailbreak, dar acum nu mai merge decat pe o retea…cand introduc alta cartela imi zice “different sim detected please connect to itunes”
  nu merge sa-l decodez cu yellowsnow pt ca nu am Bootloader 5.8. Stie cineva ce as putea sa fac? please!!!!!!

1 Trackback / Pingback

 1. da sau nu? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*