EPAD imita iPad la… forma si culoare.

Am dat peste o jucarie care imita iPad-ul. Si ma refer la …. culoare. Restul este o chinezarie de doi lei.

“E”-ul din nume este simbolul Internet Explorer 6. Jucaria e putin mai groasa decit iPad-ul, e facuta din aluminiu si sticla si are o gramada de mufe si butoane. Nici pe fata, nici pe spate sau pe laterale nu are niciun simbol, singla sau nume. Pe incarcator e scris ceva in chinezeste, doar.

click pentru imaginea intreaga

Cind il deschizi iti apare scris “Android” cu caractere asemanatoare celor din DOS dupa care apare singla ePAD si apoi logo-ul de Android. Boot-area dureaza aproape un minut dupa care primesti icoanele clasice de Android OS. Ecranul este rezistiv si merge incredibil de greu, iar rezolutia cred ca este de 320×480 sau ceva slab.

ePAD-ul vine cu un cablu negru de incarcare – mufa este in partea dreapta sus si un cablu de casti alb care se infige sus, pe mijloc. Muchia stinga are un buton de volum si doi conectori pe care nu i-am vazut pina acum nicaieri.

Butonul de Home este copiat de la iPad si linga el, apare o luminita albastra cind device-ul este ON.

Nu ma mira ca au aparut asemenea mizeriutze pe piata, dar ma uimesc cei care le cumpara si spera sa aiba o experienta similara cu cea de pe iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. După părerea mea nu e primul adica Samsung Tab sau alte tabelete cum ar fi cea de la bb sau de la Motorola toate au încercat sa copieze ipadul nu chiar sal copieze dar au furat ideea adica acum mai toate firmele de telefonie mobila au câte un tablet de care toti sunt mandrii ca e mai bun ca ipadul dar nimic nu e adevărat

Comments are closed.