messenger si VoIP pentru iPhone

si daca tot eram la capitolul mass-uri, uite inca doua:

cel mai bine construit si desenat messenger pentru iPhone mi se pare a fi BeeJive. e costisitor dar il poti gasi deja crackuit (google is your best friend)

fring vine in AppStore gratuit. nu e cine stie ce dar aduce o functie foarte importanta: telefonie voip prin skype: atit in cit si out. asa ca daca ai nevoie sa suni mai ieftin si ai wifi in zona … instaleaza Fring.

fring functioneaza si cu noul iPod Touch. nu strica daca instalezi backgrounder cu ele si te-ai facut cu un telefon care suna si primeste apeluri aproape gratis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Recunosc ca am mai citit cateva articole si comentarii pe aici, dar este pentru prima data cand scriu. Am si eu o oarecare nedumerire legat de fring si de ceea ce am vazut intr-un clip despre fring pe youtube: se poate suna gratis folosin fring si in special SIP si VOIP Stunt? si daca da, cum se face minunatia asta? multumesc

  2. @cristi: nu l-am folosit cu partea de voip, dar din cite stiu poti sa suni gratis catre un alt utilizator skype nu catre un telefon. fring are un dialer ca si telefonul din iphone si formezi numarul sau il cauti in agenda.

  3. @cristi: este vorba de un add-on pt fring care iti ofera un numar de minute gratuite pe luna catre numere din anumite tari (romania nu este printre ele). ca sa poti sa beneficiezi de minutele gratuite tre sa iei niste credit la ei. deci pina la urma nu e gratis ci doar mai ieftin…

  4. Stie cineva daca exista pe undeva Yahoo messenger with voice, pentru IPhone, sau o apicatie care sa mearga yahoo voice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*