primele poze ale iPhone 3G generatia 2-a?

avem poze. sunt mulaje facute dupa o husa. diferite surse spun ca viitorul iPhone va fi facut integral din aluminiu, mai rotunjit.

pozele spun restul.

ce ziceti? parca nu arata rau, totusi…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Combina formele rotunjite ale versiunii 3G cu materialul din care a fost fabricat primul. Tare, dar sunt foarte curios ce feature-uri noi vor aduce. Ma gandesc la o baterie care sa tina mult mai mult, true multitasking (si un procesor mai puternic implicit), viteza HSPDA, copy paste nativ, mms (ce-i aia?), camera foto de 5MP. Si (Adobe) Flash. Daca ar fi toate astea as fi foarte multumit :)

  2. Arata acceptabil…doa sa nu fie ca 3G-ul…adica lucios asa pe spate…si daca ar face alb si negru…sin aluminiu sau ce mai vor ei o sa fie very nice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*