boio.ro in concediu pe Coasta de Vest a USA

Daca zilele astea nu ma vezi atit de des pe boio.ro, nu inseamna ca nu am Twitter, Facebook sau Foursquare aproape. Si informatiile si pozele curg pe cele 3 cai.

Dintre toate, Twitter e de baza. Ziua de azi a fost plina: am plecat din Florida spre Las Vegas. Un show excelent si o plimbare pe “The Strip” mi-au aratat ce e mai bun in vegas.

Nu puteam sa pasesc in cazinouri si sa nu joc si eu. Cu ocazia asta am aflat ca … am noroc in dragoste. Am o gramada de poze si filme si fac altele noi, in continuu. Cu prima ocazie le vei vedea si tu pe boio.ro.

Mini-vacanta pe coasta de Vest continua de luni cu Los Angeles si apoi se incheie cu o aventura in San Francisco si alte citeva locatii foarte cunoscute.

Ce zici de un “1 Infinite Loop”? ;)

8 Comments

  1. Jur ca esti mega norocos…din suflet, mi-as dori si eu sa merg in SUA(mai bine zis, sa ma mut de tot) dar cand voi fii mare (am 15 ani)…daca mergi la 1 Infinite Loop, spune-le ca in coltul Romaniei(Botosani) este un tanar mega pasionat ce poate isi va dedica viata IT-ului(sper chiar Apple ). :)

  2. @Radu Puiu: nimeni si nimic nu te opreste sa ajungi unde vrei. Invata tot ce e de invatat si peste 5-8 ani poti sa ajungi sa fii angajat de catre Apple sau o alta mare companie din USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*