boio.ro in concediu pe Coasta de Vest a USA

Daca zilele astea nu ma vezi atit de des pe boio.ro, nu inseamna ca nu am Twitter, Facebook sau Foursquare aproape. Si informatiile si pozele curg pe cele 3 cai.

Dintre toate, Twitter e de baza. Ziua de azi a fost plina: am plecat din Florida spre Las Vegas. Un show excelent si o plimbare pe “The Strip” mi-au aratat ce e mai bun in vegas.

Nu puteam sa pasesc in cazinouri si sa nu joc si eu. Cu ocazia asta am aflat ca … am noroc in dragoste. Am o gramada de poze si filme si fac altele noi, in continuu. Cu prima ocazie le vei vedea si tu pe boio.ro.

Mini-vacanta pe coasta de Vest continua de luni cu Los Angeles si apoi se incheie cu o aventura in San Francisco si alte citeva locatii foarte cunoscute.

Ce zici de un “1 Infinite Loop”? ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Jur ca esti mega norocos…din suflet, mi-as dori si eu sa merg in SUA(mai bine zis, sa ma mut de tot) dar cand voi fii mare (am 15 ani)…daca mergi la 1 Infinite Loop, spune-le ca in coltul Romaniei(Botosani) este un tanar mega pasionat ce poate isi va dedica viata IT-ului(sper chiar Apple ). :)

  2. @Radu Puiu: nimeni si nimic nu te opreste sa ajungi unde vrei. Invata tot ce e de invatat si peste 5-8 ani poti sa ajungi sa fii angajat de catre Apple sau o alta mare companie din USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*