eOK pentru iPhone

ma ofer sa fiu tester.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Sal !!! E ok ideea !!!!!!! Dar pe noi majoritatea ne intereseaza ceva info despre deblocarea iphne 3G firmware 3.0.Scuze ca nui la tema , dar totushi asta ii intereseaza pe multi Romani din Basarabia.

  2. Sal!! Scuze Adi am o intrebare care ma framinta shi nu ma lasa sa dorm linishtit, eu am un iPhone 3G shi din gresheala unul din prieteni a facut upgrade 2.2.1 shi shtiu tot de pe boio ca nu am prea multe shanse sal mai vad vreo data deblocat ( am bootloaderul 5.9 ), da vreau sa shtiu daca 2G ar fi mai bun in sensul deblocarii cu versiunea 3.0.Eu am auzit la noi in Basarabia ca shansele pt deblocare la 2G cu versiunea 3.0 ar fi cam de 95%, sa fie oare asha??? Shi ar fi bine sami schimb iPhonul 3G pe un iPhone 2G??
    Ashtept un raspuns daca se poate pe mail dimu11@yahoo.com.Te rog frumos sa ma ajuti cu un sfat. Iti multumesc ca ai citit comentul.

  3. @Dimu11: Salut, scuze ca ma bag, dar in situatia ta era sa am aflu si eu. M-am gandit putin la chestiunea asta cu BL 5.08/5.09 si avand in vedere ca nu ai cum sa faci downgrade la Bootloader iar cele cu 5.8 sunt chair printre primele modele de iphone 3G am ajuns la concluzia ca in momentul in care ajungi sa faci o greseala de genul singura solutie ramane achizitionarea unui XSim/ Turbo SIM etc, e drept ca acestea sunt o metoda hardware si paote ceva mai costisitoare, dar problemele cu blocatul SIM-ului au fost rezolvate, le fel ca si cele cu semnalul, iar internetul merge. Asa ca… ce as face eu daca as ramane cu un iPhone 3G cu potential destul de ridicat de ‘IPod al naibii de scump”? As cumpara o jucarie d’asta si gata. In situatia de fata ai de ale sintre un iPhone-caramida (dupa cu spuneam iPod Touch) sau dai un 100 – 150 de lei si vezi ce cumperi un d’ala.
    Sfatul meu, deci: Asteapta pana saptamana viitoare, vezi ce zic cei de la Dev-Team despre OS 3.0 – paote fi decodat in curand sau nu sia steapta sa iasa un X SIM TurboSIM compatibil (in cazul in care cele existente pe paita in momentul de fata nu functioneaza – desi slabe sanse sa nu functioneze.) Eu am fos tnevoit sa imi cioplesc la propriu tavita sim pentru faptul ca un TSIM d’ala mi-a blocat sim-ul in telefon, dar dic ate am inteles si ams iv azut noile modele au chip-ul muuult mai mic.. air in situatia de fata alta sansa nu ai.

  4. Sal Sebastian!!! Iti multumesc de sfat. Shi vreau sati spun ca eu am iPhone 3G shi la mine acum merge (am retea, net) cu un turbo sim shi sunt pe Orange (ca la noi in basarabia exista 3 operatori GSM Orange, Moldcell shi Eventis , ultima e slaba de tot)ca pe alte nu merge dar pe Orange merge perfect, insa 3G lipseshte asha ca ori iPhone 3G blocat ori 2G e acelashi edge.Insa am auzit ca Dev Team va putea debloca iPhone 2G cu o probabilitate de 95% iar de 3G nu se shtie nimic pina cind.Tocmai de asta shi ma gindesc sa dau 3G pe 2G, dar thanks muuuuuuuuuult ca miai spus sa mai ashtept, poate chiar apare vreo solutie.AAA inca ceva DevTeam nu cumva sau aliat cu Apple???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*