Predeal Info

Cit de folositor mai este Google daca dai numai peste rezultate sponsorizate sau site-uri care aduna ofertele agentiilor?

Discutam despre cazare la munte, de exemplu. Un developer a reusit sa adune cam tot ceea ce e de stiut despre Predeal intr-o aplicatie pentru iOS – Predeal Info.

Trebuie sa spun ca design-ul aplicatiei lasa foarte mult de dorit. Probabil ca developerul nu a vrut sa faca o aplicatie nativa si din cauza asta experienta in lucrul cu aplicatia este precara. Totul pare sa fie un webview pentru un site al carui server nu merge de multe ori si din cauza asta dai peste erori urite.

Stii ca incurajez developerii romani. Stii si ca prefer sa nu scriu despre o aplicatie care nu imi place decit sa fac misto de ea. Am ales sa o prezint si sa o ofer celor interesati doar pentru ca informatiile sunt multe si pot sa-i ajute pe cei interesati sa-si gaseasca mai usor cazare, de exemplu. Gasesti fotografii si informatii despre hoteluri si pensiuni, partii de ski, magazine de echipamente si alte chestii utile din Predeal.

Sper, cu ocazia asta, sa oferiti sugestii developerului despre cum ar putea sa faca “Predeal Info” o aplicatie mai buna. Eu ii recomand sa angajeze un designer care sa refaca totul – combinatii de culori, Icon, butoane. Apoi sa renunte la webview si sa faca o aplicatie nativa cu acces offline pentru tot ce e prezentat in ea.

Iata un scurt preview:

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Predeal “Info” pe boio.ro http://is.gd/dDk4o1 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele patru comentarii valide castiga cite un promo-code.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Aplicații pentru iOS - Catalin Vasilescu Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*